Alcalde

Jesús Boluda Villaseñor

Alcalde d'Alginet

Al llarg de la història, Alginet s'ha mostrat com un poble acollidor, obert, hospitalari i orgullós de les seues antigues tradicions i dels seus costums. Una realitat llaurada amb el pas de les dècades, i que hui en dia tenim l'oportunitat de compartir amb tots els ciutadans i ciutadanes del món gràcies a Internet, aqueixa gran finestra oberta al diàleg i a la comunicació.
Dins d'aquest escenari global, l'Ajuntament d'Alginet pretén un doble objectiu amb aquesta pàgina web. D’una banda, volem oferir una imatge moderna del portal municipal que siga reflex del nostre esperit, i, d’altra banda, volem atendre qualsevol demanda informativa de l'àmbit municipal.

Les noves tecnologies, amb un ús cada vegada més estés entre la població, han transformat la comunicació global en una realitat efectiva. D'aquesta manera, podeu trobar en aquesta pàgina web tot tipus d'informació municipal. Des de la història d'Alginet, fins a l'organització de l'Ajuntament o les últimes novetats d’activitat cultural.
Com a alcalde d'Alginet, confie plenament que aquesta pàgina web siga una ferramenta útil i eficaç, i que hi puguem reflectir el progrés i el desenvolupament del nostre poble. La seua història bé ho mereix.

L’alcalde
Jesús Boluda i Villaseñor

Contacta amb l'alcalde

Adreça electrònica: jesus@alginet.es
Telèfon: 96 175 10 00
Adreça: Plaça del País Valencià, 1, Alginet
Horari: de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30 h.