Dona

Recursos Violència de Gènere

USAF (Unitat de Serveis d'Assistència Familiar de la Policia Local d'Alginet)

Específicament està composta per un oficial - cap de la unitat, dos oficials més i tres agents. Dins de les seues funcions podem destacar l'atenció especialitzada a víctimes de violència de gènere (dones maltractades), a víctimes de la violència domèstica (membres del nucli familiar, fills, pares, iaios, germans, etc.) i la protecció del menor, etc. En esta unitat estan integrades les agents de la Policia Local, a fi de donar una millor atenció en aquells casos que per les circumstàncies de la víctima ho requerisquen.

Telèfon: 96 175 11 54 (24 h.)
Correu electrònic: usaf@alginet.es

Telèfon 016 Servei telefònic d'informació i assessorament jurídic en matèria de violència de gènere. Telèfon gratuït i no queda cap indici de la seua utilització a la factura telefònica.

1ª Lliga Municipal de Pàdel Femení

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament d'Alginet, informa a les veïnes d'Alginet que en Setembre de 2013 començarà la 1ª Lliga Municipal de Pàdel Femení.
Les inscripcions seran per parelles, i les interessades en inscriure’s poden passar per Benestar Social (C/ Sant Vicent, 3) fins al proper 30 d’agost de 2013.
La competició es realitzarà a les instal•lacions del Poliesportiu Municipal i finalitzarà en maig de 2014.